Peltor İnşaat Kulaklığı

Peltor İnşaat Kulaklığı

Peltor İnşaat Kulaklığı 

Kuş sesleri, güzel sakin bir piyanonun sesi, denizin dalga sesi, bir bebeğin gülüş sesi… Korna sesleri, yol çalışması sesi, cnc makinelerinin sesi, hilti sesi… İlk verdiğimiz örneklerde belki içinizi huzur kapladı, yüzünüzde bir tebessüm oluştu. Ama örnekler devam ettikçe, yüzünüz buruştu ve hoşnutsuz oldunuz değil mi? İnsanların duyma eşiği 0 dB ile 120 dB arasındadır. 10 dB’i bir yaprağın çıkarttığı hışırtının sesi olarak düşünebileceğiniz gibi, 40 dB’i orta seviyede bir konuşmanın sesi ve 60 dB’i orta gürültülü bir sanayi sesi olarak tahayyül edebilirsiniz. Bir çoğumuzu ürküten gök gürültüsü ise ortalama 110 dB’dir. Acı seviyesine ulaşan jet motoru ve top sesi gibi sesler ise 120 dB’dir.

Tüm bu seslerden ve onların sayısal karşılıklarından neden bahsettik peki?

İnsanlar günlük gürültü eşiğini aştığı taktirde bu zamanla kulak yapısına da zarar vermeye başlar. Özellikle düzenli olarak iş yerlerinde bu gürültüye maruz kalan insanlar için bir önlem alınması, kendi sağlıkları için atlanmaması gereken bir konudur. Kişi bu noktada kendine güvenlik önlemleri almazsa ve sürekli aynı gürültüye maruz kalırsa; maalesef bu durum sağırlık yaşamaya kadar gidebilir.

 


Nasıl önlem alabiliriz?

Özellikle şantiye gibi çalışma alanlarında işitme kaybı yaşayan çalışan kişilerin yaşadıkları işitme kaybı azımsanamayacak seviyededir. Bu gibi durumlarda mutlaka koruyucu ekipman kullanmak gerekir. Kulaklık kullanımı gürültülü ortamlarda vazgeçilmez ekipmanlardandır.

Koruyucu kulaklıklar nerelerde kullanılmadır?

Koruyucu kulaklıklar savunma, tarım, kimya sektörü, inşaat sektörü, madencilik, gıda, gemicilik, enerji ve lojistik gibi alanlarda kullanılır.

Koruyucu kulaklık ne zaman ve nasıl kullanılmalıdır?

Koruyucu kulaklıklar 85 dB ve üzeri ses şiddeti bulunan ortamlarda kullanılması gereken bir koruyucu ekipmandır. Ve kulak koruyucularının sessiz ortamlarda takılıp yine sessiz ortamlarda çıkarılması gereklidir.

En İyi koruyucu kulaklık markası nedir?

Koruyucu kulaklık markalarında araştırma yapılırsa birçok alt markaya rastlanılabilir. Ancak kaliteli ve uygun fiyata bir koruyucu kulaklık almak istiyorsanız; bu konuda Peltor’a güvenebilirsiniz. Peltor ürünleri sektörde kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış olan bir firmadır.

Peltor kulaklıkları nereden bulabilirim?

Karaköy’e ulaşımı kolay bir yerdeyseniz sizleri iki mağazası bir merkez binası bulunan Al Nalburiye Karaköy’e davet etmek isteriz. Ancak evimde; oturduğum koltuktan kalkmadan istediğim kulaklık kapıma kadar gelsin diyorsanız; size www.al.com.tr’yi rahatlıkla önerebiliriz. Yüksek ürün stokları ve uygun fiyatları ile diğer birçok üründe olduğu gibi kulaklıklarda da Al Nalburiye farkıyla rahatlıkla alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Peltor kulaklık fiyatları nedir?

Peltor kulaklık fiyatları için Al Nalburiye en uygun fiyatları size sunmaktadır.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.