Nalbur Toptancıları - Toptan Hırdavat Malzemesi

08-08-2022 09:51
Nalbur Toptancıları - Toptan Hırdavat Malzemesi

Nalbur Toptancıları 

Bir nalbur dükkânı açmayı mı düşünüyorsunuz? Bir nalbur dükkanınız var ama işlerinizi büyütmek mi istiyorsunuz? İkinci bir dükkân açacaksınız ve daha iyi bir toptancı mı arıyorsunuz? Yeni bir inşaat yapacaksınız ve toplu alımlara mı ihtiyacınız var? Evinizde büyük bir tadilat mı var? Bu konuda detaylı bir arama yapmanıza gerek kalmadan bu yazımızda size yardımcı olmayı temenni ediyoruz.

Toptan Hırdavat Malzemeleri

Bizler Al Nalburiye olarak, 1972’den beri bu konuda ihtiyacınız olan her konuda sizlere yardımcı oluyoruz. Bu konudaki profesyonel işleyişimizden sizlere biraz bahsetmek isteriz.

Firmanız ya da şahsınız için toplu bir fiyat listesi almak istiyorsanız bizlerle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. 02122934131 numarasından ya da teklif@alnalburiye.com üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Sizleri sistemimize kaydetmek için gerekli bilgileri sizden aldıktan sonra ihtiyaç listenizi uygun ilgili temsilcimiz ile görüşüp kendisine yönlendiriyoruz. Bu süreçte hem tarafınıza özel atanmış ilgili temsilciniz ile hem de yine tarafınıza özel atanmış müşteri ilişkileri uzmanınızla birebir iletişim halinde kalabiliyorsunuz. İstediğiniz ürünler üzerinde adet veya marka güncellemeleri yapabiliyor, ürünlerin uygun gördüğünüz adrese sevkinin yapılması konusunda talepte bulunabiliyorsunuz. Böylelikle başından sonuna kadar karşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz.

Eğer tüm bu işlemleri internet ortamında gerçekleştirmek isterseniz, Al Nalburiye B2B sistemi de hizmetinizdedir. B2B portalımıza kayıt olabilmek ve bilgi almak için bizlere yine 02122934131 ve teklif@alnalburiye.com üzerinden ulaşabilirsiniz. B2B portalı üzerinden, sıradan bir internet alışverişi yapıyor gibi toplu alımlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilir, güncel stok durumunun takibini yapabilirsiniz.

Son olarak eğer mağazamızı ziyaret etme imkânınız varsa sizleri Karaköy’de bulunan mağazalarımıza davet etmek isteriz. Burada ürünleri birebir görerek, mağazamızdaki tecrübeli arkadaşlarımızın yardımını alarak alışverişinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Keyifli alışverişler dileriz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.