Hırdavat Nedir?

13-11-2021 10:09
Hırdavat Nedir?
Al Nalburiye, hırdavat sektöründe 1972'den beri tüm hırdavat malzemeleri ve hırdavat ürünlerini siz değerli müşterilerine en uygun fiyat, en kaliteli ürün mottosu ile sunmaktadır. Hırdavat ürünlerimiz, dünyanın sayılı büyük hırdavat malzemesi üreticilerinin ürünleri ve kendi imal ettiğimiz kendi markalarımızdan oluşmaktadır. Al Nalbur olarak bizler tek motivasyon kaynağı olarak kıymetli müşterilerimizin memnuniyetini esas almaktayız. Hırdavat Mağazası olarak 1972 senesinden beri sizlerle Online Hırdavat Mağazası olarak da 22. senemizi bitirmiş olarak sizlerle daha uzun yıllar beraber yol alacağız. Hırdavat ürünleri, Hırdavat aksesuarları, akülü el aleti ürünleri, hobi ürünleri, el aletleri, elektrikli aletler, havalı el aletleri, jeneratör ürünleri, kaldırma ve kaldıraç ekipmanları, kaynak makinesi, kaynak makinaları, kompresör ürünleri, merdiven ürünleri, iskele ürünleri, ölçüm aletleri, pompalar, takım çantası, servis dolabı ürünleri, tekerlek siparişleri, traktör ürünleri ve çapalama malzemeleri vb. alanlarda sizlere hizmet vermekteyiz.
 
Onbinlerce çeşit hırdavat ürünü satılan firmamızı kısaca tanıdıktan sonra, hırdavat malzemeleri nelerdir? Hırdavat nedir? vb temel sorularınızı cevaplayalım.
 
Hırdavat Nedir? 

Hırdavat, sözlük anlamı olarak; genel olarak üretimde kullanılan her türlü alet, taşınabilir makine, sarf malzemelerine verilen isimdir. Sözlük anlamıyla "kilit, tel, çivi, vb. metal eşya" anlamına gelir. Özetle; her türlü el aleti, kilitler, teller, çivi ve vidalar, gibi metal içeren aletleri kapsamaktadır.
 
Bizim sizlere Hırdavat Ürünleri kategorisi altında sunduğumuz bazı hırdavat gruplarını aşağıda sizler için derledik.
 
  1. Aksesuarlar
  2. Akülü El Aletleri
  3. Hobi Aksesuarları
  4. El Aletleri
  5. Elektrikli Aletler
  6. Havalı El Aletleri
  7. Jeneratörler
  8. Kaldırma Ekipmanları
  9. Kaynak Makinaları & Aksesuarları
  10. Kompresörler
  11. Merdivenler & İskeleler
  12. Ölçüm Aletleri
  13. Pompalar
  14. Takım Çantaları & Servis Dolapları
  15. Tekerlekler
  16. Traktör & Çapa
 
Hırdavat ürünleri ve hırdavat malzemeleri konusundaki en güvenilir hırdavatçılardan olan Al Nalburiye farkı ile uygun fiyata üstün kalite anlayışı ile Hırdavat ürünlerimizi alabilirsiniz.
 
Ürünlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz.
 
Mobil: 0505 180 54 02 
E-Mail: bilgi@al.com.tr 
Merkez: Kemankeş Karamustafa Paşa, Necatibey Cd. No: 52
Mağaza: Arap Cami Mah. Kürekçiler Cd. No:11
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.