Bosch GSB ve GSR Matkap Nedir? Hangisini Seçmeliyim?

17-06-2022 17:45
Bosch GSB ve GSR Matkap Nedir? Hangisini Seçmeliyim?

Bosch GSB vs. Bosch GSR Nedir? Hangisini Almalıyım? Farkları Nelerdir?

Bosch matkaplarda GSB Matkap ve GSR Matkap öylesine bir isim olsun diye verilen harf kodları değil. Elbette bu harflerin belirli anlamları var. Genelde bosch matkap satın alırken karşılaşılan GSR Matkap ve GSB Matkap ifadeleri nedir? GSB ve GSR Matkap alırken nelere dikkat etmeliyim? GSR ve GSB Matkapların anlamları nelerdir? GSB ve GSR matkapların farkları nelerdir? gibi sorularla karşılaşıyoruz.

 

Bosch GSB modeller darbeli matkaplar, Bosch GSR modelleri ise darbesiz matkaplar olduğu anlamına gelmektedir.

 

Bosch GSB modelleri çoğunlukla darbeli delik açmanın gerekli olduğu zorlu koşullarda, Bosch GSR ise darbeli delik açmaya gerek bıraktırmayacak; hassas delik delmenizi gerektirebilecek durumlarda kullanılabilir.

Bosch GSB 13 mm çapında bir aynaya sahipken, Bosch GSR ise ise 10 mm çapında bir aynaya sahiptir. Bu özellikler, Bosch GSB’ye daha geniş kapsamlı bir matkap ucu yelpazesinin sığacağı anlamına geliyor.


Bosch GSB Nereden Bulabilirim? / Bosch GSR Nereden Bulabilirim?

Bosch GSB ve Bosch GSR ürünlerini yüksek ürün stokları ve uygun fiyatları ile AL Nalburiye yarım asırlık tecrübesiyle ilk akla gelen isimdir. Hem Karaköy Perşembe Pazarı’nda bulunan sıcak satış mağazalarından hem de www.al.com.tr ‘den kolaylıkla alım işlemi gerçekleştirebilir, evinize vereceğiniz siparişlerden sonra yerinizden kalkmaya dahi gerek duymayabilirsiniz.

Bosch GSB / Bosch GSR Fiyatları Nedir?

Bosch GSB Matkap ve Bosch GSR fiyatları için Al Nalburiye'yi güvenle tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Merkez: Kemankeş Karamustafa Paşa, Necatibey Cd. No: 52

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.