Yerli Üretim Boya Fırçası

20-06-2022 17:41
Yerli Üretim Boya Fırçası

Yerli Üretim Boya Fırçası Hangisidir? Boya Fırçası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

AL markalı boya fırçaları AL Nalburiye güvencesi ile üretilen yerli üretim boya fırçasıdır. Boya fırçasını en rahat bulabileceğiniz yerler elbette nalburlardır. Ancak, satın almak istediğiniz fırça belirli özelliklere sahip olması gereken bir fırçaysa her nalburda bulamama ihtimaliniz yüksektir. Dolayısıyla yüksek çeşit sunabilen bir yapı markete yolunuzun düşmesi sizin için daha iyi olacaktır. Bundan sonraki aşama ise nasıl bir boya fırçası almanız gerektiğine karar vermektir.


Nasıl Bir Boya Fırçasına İhtiyacınız Var?

Eğer kullandığınız boya su bazlı bir boya çeşidi ise sentetik kılları bulunan bir boya fırçası tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Sentetik kıllar sayesinde suyun emme oranı minimuma düşer. Ve bu sayede boya fırça üzerinde daha kalıcı bir hale gelir. Dolayısıyla fırça izlerinin oluşumu engellenmiş olur. Naylondan yapılmış olan fırçalar, doğal kıllardan üretilen fırçalara göre çok daha dayanıklıdır ve temizliği de çok daha kolay gerçekleşir. Ancak çok mat bir yüzey tercih edecekseniz doğal kıllı fırçalar tercih edebilirsiniz. Doğal kıla sahip fırçaların ayrık uçları; temiz ve kusursuz bir yüzey için sizlere yardımcı olacaktır.


 



 


Satın Alacağınız Fırçanın Boyutları Ne Olmalıdır?

Öncelikli olarak bakmanız gereken nokta tabii ki boyayacağınız malzemenin yüzey alan büyüklüğüdür. Boyama yapacağınız yüzey ne kadar büyükse iş bitirme hızı adına fırçanızın da doğru orantılı büyümesi gerekir. Mutfak dolapları ya da kapılar gibi düz ve geniş yüzeyler boyamak istiyorsanız 3 inçten büyük fırçalar daha uygun olacaktır. Süpürgelik, mimari kalıplar ya da pencere çerçevesi gibi ürünler boyamak istiyorsanız da kestirme fırçası veya çerçeve fırçaları olarak adlandırılan 0.5-3.0 inç arası fırçalar işinize yarayacaktır.

En İyi Boya Fırçası Markası Nedir?

Boya fırçası seçimi yaparken bakmamız gereken parametrelerin başında, yarayışlı olması gelir.  Bu maddelere göre bakacak olursak akla ilk gelen Al Fırçadır. Al marka sektörün önde gelenlerinden olup, güvenirliğini çok kez kanıtlamış markadır. Bunun dışında dekor rulo fırçaları da fırça sektöründe en iyilerindendir.

AL Boya Fırçası Nereden Bulabilirim?

AL boya fırçaları yüksek ürün stokları ve uygun fiyatları ile AL Nalburiye yarım asırlık tecrübesiyle ilk akla gelen isimdir. Hem Karaköy Perşembe Pazarı’nda bulunan sıcak satış mağazalarından hem de www.al.com.tr ‘den kolaylıkla alım işlemi gerçekleştirebilir, evinize vereceğiniz siparişlerden sonra yerinizden kalkmaya dahi gerek duymayabilirsiniz.

Boya Fırçası Fiyatları Nedir?

Yerli Üretim Dayanıklı Boya Fırçası fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz…

 

Merkez: Kemankeş Karamustafa Paşa, Necatibey Cd. No: 52

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.