Makaralı Uzatma Kablosu

08-08-2022 10:29
Makaralı Uzatma Kablosu

Makaralı Uzatma Kablosu Nedir?

Makaralı uzatma kabloları diğer bir deyişle seyyar kablo olarak da bilinir. Seyyar kablolar, elektrikli cihazların kablolarının prizlere yetişemediği durumlarda kullanım için fayda sağlarlar. Evlerde ve diğer yaşam alanlarında kullanım için uygun olan ürünlerdir. Elektriğe ihtiyaç duyulan zamanlarda kullanılabilirler. Farklı özelliklere sahip makaralı kablo çeşitleri bulmak mümkündür. Ve bu çeşitli kablolar, çeşitli ebatlarda üretilebilmektedir.

Makaralı Uzatma Kablosu Ne İçin Kullanılır?  

Bazı durumlarda elektrikli cihaz ve makinelerin kendi besleme kabloları prize yetişemeyebilir. Bu gibi durumlarda bir ucunda priz, diğer ucunda fiş bulunan taşınabilir bağlantı kabloları yani seyyar kablolar kullanılır.

Makaralı Uzatma Kablolarının Özellikleri Nelerdir?

Makaralı uzatma kabloları yani seyyar kablolar bakır iletkenli ve çok tellidir. İki veya çok damarlı yumuşak plastikten üretilmektedirler. Damar kılıflarının tanımlanması renklendirme ya da numaralandırmayla yapılmaktadır. Kauçuk ya da plastik dolgu kılıfı yumuşak malzemeden yapılmaktadır. Genellikle dış kılıfı siyah, gri ve beyaz renkte üretilmektedir. Makaralı kablo çeşitleri; golyat priz ve akım korumalı priz olarak temin edilebilir. Seyyar kablo makarası genellikle 220 Volt monofaze elektrik ile çalışır. Cihazın girişi mutlaka topraklı prize bağlanarak çalıştırılmalıdır.

En iyi makaralı uzatma kablo markası nedir?

Koruyucu kulaklık markalarında araştırma yapılırsa birçok alt markaya rastlanılabilir. Ancak kaliteli ve uygun fiyata bir makaralı uzatma kablosu almak istiyorsanız; bu konuda Al Markası’na güvenebilirsiniz. AL ürünleri sektörde kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış olan bir firmadır.

Makaralı uzatma kablolarını nereden bulabilirim?

Karaköy’e ulaşımı kolay bir yerdeyseniz sizleri iki mağazası bir merkez binası bulunan Al Nalburiye Karaköy’e davet etmek isteriz. Ancak evimde; oturduğum koltuktan kalkmadan istediğim uzatma kablosu kapıma kadar gelsin diyorsanız; size www.al.com.tr’yi rahatlıkla önerebiliriz. Yüksek ürün stokları ve uygun fiyatları ile diğer birçok üründe olduğu gibi kulaklıklarda da Al Nalburiye farkıyla rahatlıkla alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Makaralı uzatma kablosu fiyatları nedir?

Makaralı uzatma kablosu fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz…
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.