Buğu Önleyici Sprey

Buğu Önleyici Sprey

Cam buğulanması nelere yol açabilir?

Sürücülerin sıklıkla karşılaştığı durumlardan biri cam buğulanmasıdır. Bu sorun kulağa basit bir sorun gibi gelse de aslında çok ciddi boyutlarda tehlikeli olabilir. Sürücülerin her zaman, görüş alanlarının çok açık olması gerekmektedir. En ufak bir görüş kaybı bu kötü olasılıkları kötü bir kazaya çevirmeye yeterli gelebilir. İşte bu nedenle, aslında küçük gibi görünen bu detayı önemsemek ve bunun için önlem almak gereklidir.

Peki araç camları neden buğulanır?

Araç camlarının buğulanması olayı genellikle kış aylarında görülebilen bir vakadır. Ve bu aylarda görülmesinin de aslında temel bir sebebi var. Araç içinde ve araç dışında bulunan hava sıcaklığının farkının yüksek olmasından kaynaklanır. Buğulanma hadisesi içerideki havanın dışarıdaki havadan daha sıcak ve nemli olduğu koşullarda gerçekleşiyor. Soğuk hava koşullarında dışarıda bulunan bağıl nem miktarında azalma gerçekleşir. Buna ek olarak içeride bulunan nem artışı da olaya dahil olunca buğulanma vakası kaçınılmaz bir son oluyor.

Yalnızca araba camları mı?

Elbette bu sorun araba camlarında daha ciddi boyutlarda tehlike arz edecektir ancak tıpkı araba camları gibi gözlük camlarımız da zaman zaman bu buğulanma olaylarından nasibini almaktadır. Yolda yürürken, soğuk bir mekândan sıcak bir mekâna giriş yaptığımızda vs. gibi durumlarda bizi olumsuz olarak etkilemektedir.

Buğulanmaları önlemenin kısa bir yolu olabilir mi?

Evet. Günümüzde artık bu konuyla alakalı kısa yoldan çözüm bulabileceğiniz yöntemler var. Bunlardan en kolayı ise bununla ilgili geliştirilen spreyler.

Buğu önleyici spreyler nasıl kullanılır?

Araç ve gözlük camlarının iç kısmına yüzeyi dolduracak kadar püskürtünüz ve camın üzerinde gezdiriniz. İç yüzey tamamen ıslanınca 3-5 dk. bekleyiniz. Bu süre içinde sıvı donarak saydam bir tabaka halini alır, bu tabaka sayesinde camınız buğu yapmayacaktır. Kullanım şartlarına bağlı olarak ürün etkisini kaybedince işlemi tekrarlayınız.

En iyi buğu önleyici sprey markası nedir?

Buğu önleyici sprey seçimi yaparken bakmamız gereken parametrelerin başında, kullanışlı olması gelir.  Bu maddelere göre bakacak olursak akla ilk gelen Best’tir.. Bu marka sektörün önde gelenlerinden olup, güvenirliğini çok kez kanıtlamış markadır.

Best buğu önleyici spreyi nereden bulabilirim?

Best buğu önleyici spreyleri yüksek ürün stokları ve uygun fiyatları ile AL Nalburiye yarım asırlık tecrübesiyle ilk akla gelen isimdir. Hem Karaköy Perşembe Pazarı’nda bulunan sıcak satış mağazalarından hem de www.al.com.tr ‘den kolaylıkla alım işlemi gerçekleştirebilir, evinize vereceğiniz siparişlerden sonra yerinizden kalkmaya dahi gerek duymayabilirsiniz.

Best buğu önleyici fiyatları nedir?

Best buğu önleyici sprey fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz…

 

 

Merkez: Kemankeş Karamustafa Paşa, Necatibey Cd. No: 52



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.