Al İndirim Günleri

17-10-2022 16:37
Al İndirim Günleri
Al Nalburiye’de heyecanla beklenen günlerde birbirinden özel indirimleri kaçırmayın. Tekrar eden tarihlere özel fırsatlar, kampanyalar ve indirimlerle ihtiyacınız olan tüm hırdavat malzemelerini uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip eden tüm misafirlerimize %3 indirim kuponu hediye. Siz de al.com.tr kampanyalarını inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyat avantajıyla hemen satın alın!

Bu İndirimler Nedir?

E-ticaretin gelişmesiyle markalarda normal indirimlerin yanı sıra 10.10, 11.11 gibi tekrar eden sayılarda büyük indirimler yapılıyor. Bu akım sayesinde insanlar mağazalardaki kuyruk karmaşasından uzak kalıp tek tıkla istedikleri ürünü uygun fiyatlara alabiliyor. Ayrıca bu kampanyalar, tüketiciler tarafından bir hayli ilgi görüyor.

 

İndirimler Ne Zaman Başlıyor?

Merakla beklenen ve takip edilen indirim günleri bulunduğu her ayın tekrar eden günlerinde yapılıyor. Hırdavat malzemelerinin e-ticaretteki payının artmasıyla tüketiciler hırdavat alışverişlerinde bu günlere yoğun ilgi gösteriyorlar. 11.11.2020’ den bu yana devam eden indirimlerimiz her ayın tekrar eden günlerinde devam ediyor. Bu günlerde özel fırsatlar, kampanyalar ve indirimlerle ihtiyacınız olan tüm hırdavat malzemeleri en avantajlı fiyatlarla web sitemizde olacak. Siz de aradığınız tüm hırdavat ürünlerini al.com.tr'de bulabilirsiniz.

İndirimler Hangi Markalarda Olacak?

Karaköy Merkezli 3 toptan ve perakende mağazası ile inşaat malzemeleri ve hırdavat sektöründe, sektörünün öncüsü olan Al Nalburiye farkı ile en uygun fiyata en kaliteli inşaat malzemesi ve ekipmanları artık bir tık ile kapınızda. Onbinlerce farklı ürün çeşidi ile 1972 yılından günümüze hem toptan hem perakende hem de online e-ticaret sitesi ile birbirinden farklı markaları sizlere sunuyoruz. 5000 m2'lik depo hacmimizle içerisinde Bosch, İzeltaş, Makita, Knipex, Karbosan, Kale, 3M gibi çok değerli markaların da bulunduğu 200’e yakın markanın ana bayiliğini yapmakta olup, tedariklerinizi kendi sevkiyat araçlarımızla kapınıza kadar gönderiyoruz.

İndirim Kodumu Nasıl Alabilirim?

Tekrar eden günlerdeki fırsat ve kampanyalarımıza ek olarak, Al Nalburiye tüm takipçilerine %3 indirim kazandırıyor. Sosyal medya hesaplarımızı takip eden tüm takipçilerimiz ek %3 indirimimizden yararlanabilecek. İndirim kuponumuzu kazanmak için sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.